Skip to main content

De belangrijkste telefoonaccessoires om je telefoon mee te beschermen hebben we nu besproken. Het is natuurlijk ook fijn als je jouw telefoon of tablet makkelijk op kunt laden. Hiervoor heb je een telefoon en tablet oplader nodig. Je kunt bijvoorbeeld een iphone kabel kopen van Apple, maar tegenwoordig zijn er ook veel goede alternatieven op de markt. Deze alternatieve iphone kabel kost een stuk minder maar is van dezelfde kwaliteit als de telefoon en tablet oplader van Apple.

telefoon-en-tablet-oplader

telefoon-en-tablet-oplader

De meeste laders hebben een usb kabel. Hiermee kun je het apparaat aansluiten op de computer. Zo heb je de adapter niet nodig en kun je jouw telefoon met de usb kabel en een computer makkelijk opladen. Daarnaast is er ook een autolader te koop. Deze autolader heeft vaak een usb ingang waarop je een usb kabel aansluit. Hierna laad je de telefoon eenvoudig en snel in de auto op.

 

Draadloze opladers zijn de afgelopen jaren ook aan een opmars begonnen. Een oplaadkabel kan soms best onhandig zijn of stuk gaan. Een draadloze oplader is dan een perfecte oplossing. Deze bevestig je bijvoorbeeld op je nachtkastje en je telefoon hierop leggen is het enige wat je vervolgens hoeft te doen. Een LED-lichtje geeft vaak aan of je telefoon aan het opladen is of niet. Belangrijk is wel om van tevoren te controleren of jouw telefoon hiervoor geschikt is. De wat oudere telefoons zijn meestal niet gemaakt om draadloos te kunnen opladen.

Close Menu